Kjøpsvilkår

Alle våre priser er inklusiv merverdiavgift. Din bestilling vil normalt bli behandlet innen 24 timer etter at bestillingen er registrert. Ordre fra Gullsmedsager.no blir sendt som Posten servicepakke. Normal leveringstid vil være mellom 3 og 14 virkedager, avhengig av hvor i landet du bor og om varen er på vårt lager. Varer som ikke blir hentet, eller nektet mottatt vil bli returnert til oss på kundens regning. Dette beløp er satt til NOK 300,-Du har full bytterett på alle varer kjøpt gjennom Gullsmedsager.no ( unntatt varer som er gravert) Gi oss beskjed om hva du ønsker å bytte til, så sørger vi for at du får riktig vare tilbake. Kunden dekker selv fraktkostnader forbundet med retur.

Hvordan returnerer jeg varen? For å benytte angreretten må det gis melding til Gullsmed Sager innen fristen utløper – 14 dager. Videre forutsettes det at varen kan returneres i vesentlig samme stand og mengde. Ved beskadigelse eller forringelse som skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side vil angreretten ikke kunne gjøres gjeldende.Varen returneres komplett i den originale emballasjen. Du er selv ansvarlig for retursendingen og det oppfordres til å benytte en sendeform som gir mulighet for pakkesporing, samt erstatning dersom varen skulle bli skadet eller tapt under sending. Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

Reklamasjon skjer ved feil eller mangler på varen. Vi tar returkostnaden ved reklamasjoner. Alle varer blir kontrollert for feil og mangler før de blir pakket og sendt til deg som kunde. Oppstår det skade under frakt, og det er synlig skade på emballasje, signer kun med forbehold. Ta kontakt med oss slik at vi kan ordne opp i situasjonen!

Gullsmed Sager forbeholder seg retten til å kansellere et kjøp/salg ved eventuelle feil på siden slik som pris, produktinfo etc.

Gullsmed Wilh. Sager AS, Nedre enggt 12, 6515 Kristiansund

Tlf: 71671427

post@sager.no

Org. 915627110