GD GULLDIA 1370 er designet av Silje Holthe Lunder. Moderne, minimalistisk, trendy. Silje har allerede markert seg som en av Norges fremste smykkeskapere. Hun er 3. generasjon grunder i Gullsmedfaget. Med utgangspunkt i en lidenskapelig interesse for mote, smykker og edel metaller, har hun startet egen bedrift. På denne måten viderefører Silje en over 65 år gammel familietradisjon.

GD GULLDIA 1370 kolleksjonen er kjennetegnet ved sine geometriske former og en usedvanlig høy kvalitet. I ekte sølv er hvert enkelt smykke formet av kvalifiserte gullsmeder. For å heve kvaliteten er alle smykker rhodinerte. Mange er også belagt med rosefarget gull.

GD GULLDIA 1370 passer for alle unge damer mellom 13 og 70. Smykkene kan brukes daglig til ethvert antrekk. Smykkene er ikke prangende, men veldig synlige. Ekslusiv, men enkle. Skapt for å passe inn i dagens motebilde.

GD GULL 1370- Kolleksjonen bygger på sukessen GD GULLDIA 1370, men er utført i GULL 585. Også her er formene geometriske, urbane og enkle. Moderne gullsmykker som passer rett inn i dagens livsstil. Rett på sak og i høyeste kvalitet. Bildene er oppforstørret.