Norsk tradisjon, håndverk og unikt design er hovedingrediensene når historien om Eik barn skal fortelles. Det hele begynte i mai 1954.
I 1954 bestemte Axel Thv. Marthinsen seg for å tre ut av familiens sølvvarefabrikk og starte sin egen sølv- og tinnvareproduksjon på Eik utenfor Tønsberg. Hans nedarvede sans for kvalitet og godt håndverk, gjorde at bedriften etter kort tid ble en suksess.

Dette har vi på Eik barn forsøkt å ivareta, og det har vi lykkes med. I dag er Eik barn ledende leverandør av barnebestikk i sølv til norske gullsmeder. Eik barnesølv pryder de fleste gavebord for barn, enten det er bursdag eller barnedåp. Det skyldes ikke minst at tradisjonsrike barnesanger, eventyr og vers er inspirasjonskilde når våre designere formgir sine unike motiv. For eksempel eventyret om Hans og Grete som har vært inspirasjonskilden til et av våres mest populære motiv.

GULLDIA BARN

A/S Th.Marthinsens sølvvarefabrikk har gjennom lang tid vært kjent for tradisjon og kvalitet.

Theodor Olsen Sølvvareverksted ble etablert i Bergen i 1868, og er i dag Norges eldste sølvvareverksted

Det er noe spesielt med det som varer evig, som ikke kastes eller glemmes etter noen uker. Men som bringes videre gjennom livet. Et minne fra en stor anledning som du selv kanskje var for liten til å huske.